Μίλι & Μάγκνους : ο εξαφανισμένος βαρόνος - Banscherus, Jürgen, 1949- (Μίλι και Μάγκνους, 2015)
Η Μίλι πρέπει να κάνει διάρρηξη στον πύργο του Στέρνενμπουργκ. Για μια έμπειρη επαγγελματία σαν αυτήν κανένα πρόβλημα. Αλλά ο ιδιοκτήτης του πύργου, ο Μάγκνους, την πιάνει στα πράσα - κι έχει μια τρελή ιδέα: ψηλή και δυνατή και σβέλτη καθώς είναι η Μίλι, της προτείνει να δουλέψει γι' αυτόν, να γίνει... σωματοφύλακάς του. Μ' αυτό το πλευρό να κοιμάσαι! σκέφτεται η Μίλι - κι από μέσα της σχεδιάζει να το σκάσει με την πρώτη ευκαιρία. Αλλά τότε ο μικρός βαρόνος πέφτει θύμα απαγωγής...