Η πιο σημαντική νίκη του Αχιλλέα - Μπαμπέτα, Ιωάννα 1975- (Διαβάζω Ιστορίες / Μεταίχμιο, 2017)
Ο Αχιλλέας δεν είναι απλός ήρωας. Είναι σούπερ ήρωας. Μπορεί να μη φοράει μπέρτα και στολή, όμως συνέχεια κερδίζει, και όλοι τον χειροκροτούν. Πρώτος στο σχολείο, πρώτος στο κολύμπι, πρώτος στο πιάνο, πρώτος στο καράτε, πρώτος και στο σκάκι. Ό,τι και να κάνει, έχει μάθει να βγαίνει πάντα νικητής. Γίνεται όμως να κερδίζει κανείς πάντα; Και είναι άραγε αυτό το πιο σημαντικό απ' όλα; Μια μέρα, στο σχολείο έρχεται ένα αγόρι που γίνεται ο πιο σημαντικός αντίπαλος του Αχιλλέα στον αγώνα του για πρωτιές. Και παρόλο που ο Αχιλλέας θα τα βρει σκούρα μαζί του, θα μάθει τελικά πολλά για τον εαυτό του και για την αξία της φιλίας και θα κερδίσει την πιο σημαντική μάχη του.