Ο Μπαμπαγιούμ και οι καραμέλες - Αναστασοπούλου, Ελένη (Ξεκλειδώνω / Διάπλους, 2016)
Σε κάθε σημείο του κόσμου, όταν γεννιέται ένα παιδί γεννιέται μια ελπίδα. Τι κι αν το λένε Γιώργο ή Τζωρτζ, Αντόνιο ή Αντουάν, Γεσού ή Ιησού, η γέννησή του έχει τη δύναμη: να μαλακώνει τις πιο σκληρές καρδιές και να χαρίζει χαμόγελα από φέτες φεγγαριού, να κάνει τ' αστέρια να λάμπουν στον ουρανό και να φωτίζουν δρόμους αγάπης στη γη. «Στο Κιπέρα, εκεί στην Αφρική Όταν γεννιέται ένα παιδί χαρά κι ελπίδα χαρίζει στη γη.»