Πιρούνια και μαχαίρια στα μαχαίρια : και άλλες χιουμοριστικές ιστορίες - Τσιλινίκος, Δημήτρης (Λογοτεχνικά βιβλία με πολύχρωμη εικονογράφηση / Πατάκης, 2015)
Γιατί µια καµηλοπάρδαλη πίνει µια παγωµένη σόδα φορώντας κασκόλ; Τι αναγκάζει µια σαρανταποδαρούσα να µη φτάσει έγκαιρα στο ραντεβού της; Πότε δυο παιχνιδιάρικα αυγά θα αναγκαστούν να κάτσουνε στ' αυγά τους; Άραγε πώς κατέληξε η µεγαλη δίκη των πιρουνιών και των μαχαιριών;