Μια φορά κι έναν καιρό, ένα πόδι - Τσακνιάς, Γιώργος (Λογοτεχνία με πολύχρωμη εικονογράφηση / Πατάκης, 2017)
Μια φορά κι έναν καιρό, ήταν ένα πόδι. Και μια μέρα αποφάσισε να περπατήσει τη γη και να γνωρίσει τον κόσμο... Μια ιστορία για τη χαρά του «μαζί». Μια ιστορία μαγικού ρεαλισμού, όπου τα πόδια, τα χέρια, τα μάτια, τα αυτιά, η μύτη, το σώμα ολόκληρο είναι τα εργαλεία για να ανακαλύψει την ομορφιά του κόσμου ένας μικρός ανθρωπάκος.