Η Κιβωτός του Νώε - Allison, Catherine (Εκδόσεις Ουρανός, 2018)
Όταν ο Θεός προειδοποιεί τον Νώε ότι πλησιάζει ένας μεγάλος κατακλυσμός, εκείνος κατασκευάζει μια τεράστια κιβωτό για να σώσει την οικογένειά του και όλα τα είδη των ζώων. Μια απλή και παραστατική αναδιήγηση της αγαπημένης ιστορίας της Παλαιάς Διαθήκης, με υπέροχη εικονογράφηση, που θα λατρέψουν οι μικροί αναγνώστες.