Ο μεγάλος μου αδερφός - Τσίτας, Μάκης, 1971- (Φραουλίτσα, 2015)
ν έχεις έναν μεγάλο αδερφό το πιθανότερο είναι να σου κάνει τον έξυπνο. Να σου λέει δηλαδή συνέχεια: «Μην το κάνεις έτσι» ή «Δεν ξέρεις εσύ» ή «Θα σου δείξω εγώ» ή «Άστο σε μένα». Μπορεί επίσης να μη σε θέλει μαζί του, να σου επιβάλλει πράγματα, να είναι καλύτερος μαθητής από σένα, να σε κερδίζει στο μπάσκετ... Μπορεί άραγε να είναι προστατευτικός και τρυφερός; Ένα βιβλίο που μιλάει για τη δύναμη της αδερφικής αγάπης.