Μαρξ : μια βιογραφία σε σκίτσα - Maier, Corinne, 1963- (Ξένη λογοτεχνία : Graphic novels, 2017)
Mε λένε Καρλ Μαρξ. Κάποτε με ονόμασαν... διάβολο! Επειδή θέλησα τον θάνατο του καπιταλισμού. Η ανθρωπότητα πρέπει να απελευθερωθεί. Από την εξαθλίωση. Από τις ανισότητες. Από την εκμετάλλευση. Από την ανεργία. Τίποτα δεν έχει αλλάξει. Η κρίση σας μοιάζει με τις κρίσεις που έζησα εγώ στην εποχή μου. Μια είναι η λύση: η επανάσταση!Με τη σκέψη και τη δράση του ο Καρλ Μαρξ άλλαξε τον κόσμο. Αυτή είναι η ιστορία της πολυκύμαντης ζωής του...