Η ασημένια μάσκα. - Black, Holly (Μικρή πυξίδα, 2017)
Πριν από χρόνια ο Κόνσταντιν Μέιντεν επιχείρησε να φέρει πίσω τους νεκρούς. Αν και δεν τα κατάφερε, ανακάλυψε έναν τρόπο να διατηρηθεί ο ίδιος ζωντανός, στο σώμα ένα παιδιού με το όνομα Κάλουμ Χαντ. Τώρα ο Καλ είναι ένας από τους πιο τρομακτικούς και μισητούς μαθητές στην ιστορία του Ματζιστέριουμ, υπεύθυνος για έναν τρομερό θάνατο, που τον οδήγησε στη φυλακή. Όλοι θέλουν να μάθουν πού βρίσκεται ο Κόνσταντιν, αλλά ο Καλ δεν έχει την παραμικρή ιδέα. Μόνο όταν το σκάει από τη φυλακή, η φοβερή αλήθεια αποκαλύπτεται μπροστά στα μάτια του και τον βάζει προ των ευθυνών του... Στο τέταρτο βιβλίο της σειράς "Ματζιστέριουμ", η Χόλι Μπλακ και η Κασάντρα Κλερ μάς παρασύρουν μακριά από το βασίλειο των ζωντανών, στους κινδύνους των νεκρών.