Εγώ, ο Αριστοτέλης, μισώ τα βιβλία - Chabbert, Ingrid, 1978- (Βιβλία με πολύχρωμη εικονογράφηση, 2018)
Ξέρω πολλούς που αγαπάνε τα βιβλία. Όμως εγώ, στα αλήθεια, μισώ τα βιβλία.Δεν μπορώ να τα βλέπω ούτε ζωγραφιστά. Δεν μπορώ ούτε να τα μυρίζω γύρω μου. Δεν μπορώ να τα υποφέρω καθόλου.