Δέκα μικρές πριγκίπισσες / Μάικ Μπράουνλοου ; μετάφραση Ελένη Μπακογεώργου ; εικονογράφηση Σάιμον Ρίκερτυ. - Brownlow, Mike 1952- (Πατάκης, 2018)
Δέκα μικρές πριγκίπισσες φεύγουν για τον χορό πάνω στ' αλογάκια τους, νωρίς το δειλινό. Τι θα γίνει όμως όταν συναντήσουν τη μάγισσα, το τέρας ή τον κακό λύκο;Μια ιστοριούλα για να μάθεις να μετράς, πασπαλισμένη με τη μαγεία των παραμυθιών.