Το ημερολόγιο μιας ξενέρωτης : ιστορίες από ένα όχι και τόσο κρυφό φλερτ της κακιάς ώρας. - Russell, Rachel-Renee (Ψυχογιός, 2018)
Καινούρια δράματα περιμένουν τη Νίκι Μάξουελ, καθώς προσπαθεί να προγραμματίσει τις καλοκαιρινές διακοπές της. Τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο περίπλοκα, όταν αναλαμβάνει, στο πρόγραμμα ανταλλαγής μαθητών, να ξεναγήσει έναν γλυκούλη τύπο που επισκέπτεται το σχολείο τους. Άραγε, αυτή η νέα φιλία θα θέσει σε κίνδυνο τη σχέση της με τις κολλητές της, την Κλόι και τη Ζόι, αλλά και με τον αγαπημένο της Μπράντον;