Το ημερολόγιο μιας ξενέρωτης : Ιστορίες από μια όχι και τόσο καλή δήθεν φίλη. - Russell, Rachel-Renee (Ψυχογιός, 2017)
Η Νίκι Μάξουελ είναι πολύ άτυχη. Από όλα τα σχολεία όπου θα μπορούσε να πάει στο πλαίσιο ανταλλαγής μαθητών για μία εβδομάδα, έπεσε στο Νορθ Χάμπτον Χιλς, το νέο σχολείο της στριμμένης Μακένζι Χόλιστερ.Θα καταφέρει, άραγε, η βασίλισσα των ξενέρωτων να επιβιώσει μία εβδομάδα στο νέο σχολείο ή θα αποτύχει παταγωδώς;