Κοινωνία του κυβερνοχώρου - Κουτσούκου, Ηλέκτρα; Μαρινοπούλου, Αναστασία; Σπυριδάκης, Μάνος (Σιδέρης, 2018)
Στον παρόντα τόμο περιέχονται κείμενα τα οποία πραγματεύονται διαστάσεις και εξελίξεις στη μελέτη του κυβερνοχώρου σε πολλαπλά πεδία έρευνας όπως η κοινωνία, η οικονομία, το δίκαιο, η πολιτική, η εκπαίδευση και η υγεία.Οι συμμετέχοντες, μέσα από την βιβλιογραφική ή εμπειρική τους αναζήτηση, εστιάζουν σε πτυχές επί των ραγδαίων πολιτισμικών, πολιτικών και κοινωνικών εξελίξεων εντός του διαδικτύου κατά τον 21o αιώνα και παρουσιάζουν τόσο ποσοτικές όσο και ποιοτικές έρευνες των τελευταίων ετών, αλλά και θεωρητικά επιχειρήματα, κριτικές μελέτες και συγκριτικές έρευνες αναφορικά με τη σχέση κοινωνίας και κυβερνοχώρου.Ο τόμος έρχεται να καλύψει μια αχαρτογράφητη ακαδημαϊκά και ερευνητικά περιοχή στην ελληνική βιβλιογραφία και απευθύνεται σε πανεπιστημιακούς, φοιτητές, ερευνητές, αλλά και σε κάθε αναγνώστη, οι οποίοι ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για το πώς ο κυβερνοχώρος αποτελεί πλέον συστατικό στοιχείο της καθημερινότητας των υποκειμένων.