Το ημερολόγιο ενός σπασίκλα : - Kinney, Jeff (Ψυχογιός, 2017)
Ο Γκρεγκ Χέφλι και η οικογένειά του εγκαταλείπουν το κλεινόν άστυ.Με το κρύο να έρχεται δριμύ και το άγχος των γιορτών να τους απειλεί, οι Χέφλι αποφασίζουν να αποδράσουν σ' ένα θέρετρο σ' ένα τροπικό νησί προκειμένου να ξεκουραστούν και να χαλαρώσουν λιγάκι. Το έχουν τόσο πολλή ανάγκη! Εξάλλου λίγες μέρες στον παράδεισο αρκούν για να κάνουν θαύματα!Όμως σύντομα θα ανακαλύψουν ότι ο παράδεισος που περίμεναν κρύβει κινδύνους: εγκαύματα από τον ήλιο, στομαχικές διαταραχές και δηλητηριώδη πλάσματα απειλούν να καταστρέψουν τις οικογενειακές διακοπές. Άραγε θα καταφέρουν να κάνουν πραγματικότητα το ταξίδι που τόσο ονειρεύονταν ή η απόδρασή τους στο νησί θα καταλήξει σε καταστροφή;