Η παπαρούνα της καρδιάς - Τζαβάρα, Κατερίνα (Ξεκλειδώνω / Διάπλους, 2015)
Ένα κορίτσι και μια παπαρούνα μεγαλώνουν παράλληλα στην ίδια αυλή. Στην αρχή το ταξίδι τους είναι τυλιγμένο στην σιωπή. Όλα φαίνονται δύσκολα και μοναχικά. Έρχεται, όμως, ένα αγόρι με δυνατή καρδιά και η σοφία της φύσης να δώσουν νέα ζωή στο κορίτσι και το μικρό λουλούδι. Μια ιστορία για τη δύναμη της αγάπης που μπορεί να κάνει και το κρυφό μας όνειρο πραγματικότητα...