Ο μικρός δράκος Καρύδας: στην εποχή των δεινοσαύρων - Siegner, Ingo (Παιδικό / Μεταίχμιο, 2017)
Ο μικρός δράκος Καρύδας, η Ματίλντα και ο Όσκαρ κάθονται και κουβεντιάζουν για επικίνδυνα και άγρια ζώα. "Ο τυραννόσαυρος ήταν το πιο τρομερό άγριο θηρίο που έζησε ποτέ" λέει ο Καρύδας. "Σιγά τ' αυγά! Οι φαγανόδρακοι είναι εκατό φορές πιο τρομεροί από τους τυραννόσαυρους. Ό,τι στοίχημα θέλεις πως τον κάνω με τα κρεμμυδάκια εγώ τον τυραννόσαυρο!" λέει ο Όσκαρ. "Εντάξει, πάει το στοίχημα!" λέει ο Καρύδας και βγάζει από την τσέπη του το χρονολέιζερ. Έτσι οι τρεις φίλοι ταξιδεύουν στην εποχή των δεινοσαύρων. Και μια απίστευτη περιπέτεια αρχίζει...