Ο μικρός δράκος Καρύδας: περιπέτεια στη χαμένη Ατλαντίδα - Siegner, Ingo (Παιδικό / Μεταίχμιο, 2016)
Από τη στιγμή που ο μικρός δράκος Καρύδας άκουσε για τη χαμένη Ατλαντίδα, θέλει να γίνει εξερευνητής και να ψάξει στους βυθούς της θάλασσας για να βρει τη βυθισμένη πολιτεία! Μ' ενθουσιασμό τον ακολουθεί και ο φίλος του ο Όσκαρ. Ακόμα και η Ματίλντα δεν αφήνει την ευκαιρία για περιπέτεια να της ξεφύγει. Κι όταν βρίσκουν το κατάλληλο υποβρύχιο, ξεκινούν... Θα βρουν άραγε τη χαμένη Ατλαντίδα; Ή είναι η ιστορία της παραμύθι;