Ο μπαμπάς που αγαπάει η μαμά μου - Πλησή, Παναγιώτα 1967- (Φραουλίτσα, 2017)
O μπαμπάς που αγαπάει η μαμά μου είναι πολύ ψηλός. Κάθε φορά που μπαίνει στο σπίτι, χτυπάει το κεφάλι του στην πόρτα. "Πάλι δε με χώρεσε η πόρτα", λέει γελώντας. Αυτός ο μπαμπάς δεν είναι ο μπαμπάς μου, αλλά αυτόν έχουμε τώρα στο σπίτι. Όλα γίνονται γι' αυτό τον μπαμπά. Εμένα δε μου δίνουν πολλή σημασία. "Με ακούτε; Είμαι κι εγώ εδώ!"Ένα βιβλίο που προσεγγίζει με χιούμορ τη νέα οικογένεια που μπορεί να δημιουργηθεί όταν οι γονείς χωρίζουν και ξαναπαντρεύονται...