Η καινούρια μου μαμά και εγώ - Galindo, Renata (Μπανάνα, 2017)
Η καινούρια μου μαμά κάνει όλα όσα κάνουν όλες οι μαμάδες. Φτιάχνει μαζί μου γλυκά, με κάνει κούνια και με φροντίζει όταν πέφτω. Παρόλο που δε μοιάζουμε, με αγαπάει ακριβώς όπως είμαι.Μια όμορφη ιστορία για μαμάδες και παιδιά, που προσεγγίζει με απλό και τρυφερό τρόπο το θέμα της υιοθεσίας.