Με κράτησες σαν άγγελος : μυθιστόρημα - Ζαρουμανδάλου, Μάχη (Μοντέρνοι Καιροί, 2011)
Πρόσφυγες, δύσκολα χρόνια, αγώνας για επιβίωση.Πού να βρουν χώρο τα όνειρα;Η πορεία μοιάζει να έχει προδιαγραφεί.Ο Γιώργης, η Ουρανία, η Αγγέλα και ο 'Αγγελος, μικρά παιδιά ακόμα, στροβιλίζονται γύρω από το δέντρο της ζωής, ανυποψίαστοι για το μέλλον.Ένας απ' αυτούς, ο 'Αγγελος, πρέπει να απομονωθεί, να απομακρυνθεί, να σπουδάσει ιατρική, να ξεχωρίσει η μητέρα του αποφάσισε γι' αυτόν και δεν αλλάζει γνώμη.Σαράντα πέντε χρόνια μετά, ο 'Αγγελος, επιτυχημένος καρδιοχειρουργός πια, θα επιστρέψει εκεί απ' όπου ξεκίνησε, για να πάρει το νήμα της ζωής του από την αρχή, να πληρώσει τα κενά που του άφησε μια ζωή πετυχημένη μεν, αλλά γεμάτη μοναξιά και δυστυχία, αφού δεν αποτελούσε δική του επιλογή.Κάπου εκεί θα τον περιμένει η Αγγέλα.Χαμένη κι εκείνη μέσα στη δίνη της ζωής, θα περιμένει ακόμα έναν άγγελο να την πάρει αγκαλιά και να τη χορέψει στην ευτυχία.