Οι πρώτοι 12 μήνες του μωρού μου : όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν οι νέοι γονείς - Κωνσταντόπουλος, Ανδρέας Γ. (Μεταίχμιο, 2014)
Ένας απαραίτητος οδηγός για τους νέους γονείς που θέλουν να κάνουν ό,τι καλύτερο για το μωρό τους και να νιώσουν ασφαλείς στον πιο υπεύθυνο ρόλο της ζωής τους. Με απλές και κατανοητές απαντήσεις ο Καθηγητής Παιδιατρικής κ. Ανδρέας Κωνσταντόπουλος λύνει όλες τις απορίες των γονιών σχετικά με τη φροντίδα του παιδιού τους κατά τον πρώτο χρόνο της ζωής του. Συγκεκριμένα, θίγονται τα παρακάτω ζητήματα που απασχολούν τους νέους γονείς: - Η πρώτη επαφή με το μωρό - Το τάισμα και οι κενώσεις του - Τα 76 πιο συχνά ερωτήματα της μάνας όταν πάει σπίτι - Η κινητική εξέλιξη του μωρού - Ο ρόλος των τρίτων προσώπων - Παθολογικές καταστάσεις του μωρού - Εμβόλια