Ο φίλος μου ο Διαβητούλης - Φραντζεσκάκη, Κωνσταντίνα (Αστεράκια, 2017)
Ο Μιχάλης τον τελευταίο καιρό δεν αισθάνεται και τόσο καλά, πηγαίνει πολλές φορές τουαλέτα και συνεχώς διψάει. Έτσι, η επισκεψη στον γιατρό δεν αργεί... Κι εκείνος το λέει ξεκάθαρα: διαβήτης!Κι όσο ο Μιχάλης αναρωτιέται τι είναι ο διαβήτης και κανείς δεν του εξηγεί, ξαφνικά εμφανίζεται ο Διαβητούλης, έτοιμος να λύσει κάθε του απορία και να τον βοηθήσει σε ό,τι θελήσει...