Στον γκρεμό - Γιαννακοπούλου, Ντόρα (Διόπτρα, 2013)
Ένα άγγιγμα και ένα βλέμμα ήταν αρκετά για να ερωτευτούν παράφορα ο Παύλος και η Ελπίδα.Ένα τραγικό γεγονός όμως το επόμενο καλοκαίρι θα βυθίσει στο πένθος τους αγαπημένους τους και θα αφήσει πολλά αναπάντητα ερωτηματικά.Δεκαπέντε χρόνια αργότερα, στον καιρό της φτώχειας και των μνημονίων, ο κόσμος του θεάτρου προσπαθεί να επιβιώσει περιοδεύοντας στην επαρχία.Ο θίασος της Στέλλας στα Τρίκαλα θα αναστατωθεί από την εξαφάνιση ενός νέου ηθοποιού, του Βασίλη Πετρόπουλου.Η Βίκη, το κορίτσι του, βρίσκεται σε απόγνωση.Τότε αναλαμβάνουν δράση οι γνωστοί μας ντετέκτιβ, ο Στρατής και ο Βλάσης, για να ανακαλύψουν πού βρίσκεται ο Βασίλης και γιατί έφυγε ξαφνικά μέσα στη νύχτα.Καθώς οι έρευνες προχωρούν, το σοκ είναι μεγάλο όταν διαπιστώνουν ότι η εξαφάνιση του Βασίλη σχετίζεται με μια παλιά και ανεξιχνίαστη υπόθεση.Ποια είναι όμως αυτή η σχέση και ποια είναι τα δολοφονικά μυστικά που κρύβονται πίσω απ' όλα αυτά;Πώς θα αντέξει η Βίκη και ο Βασίλης τη φοβερή αποκάλυψη όσων έχουν συμβεί στο παρελθόν και όσων τους περιμένουν στο μέλλον;