Καταδίωξη στη Νέα Υόρκη - Stilton, Geronimo (Ξεκαρδιστικές ιστορίες ;, 2017)
"Τι Χριστούγεννα κι αυτά! Ο παππούς Τορκουάτο αποφάσισε να περάσουμε τις γιορτές όλοι μαζί στη Νέα Υόρκη, κοντά στον φίλο του, τον Κλοντάικ Μακάρουρ. Ποιος ξέρει γιατί, αφού τα Χριστούγεννα είναι τόσο ωραία στην Ποντικούπολη! Ακολούθησα απρόθυμα και... έζησα μια πραγματική περιπέτεια προσπαθώντας να εντοπίσω μια μυστηριώδη κυρία στους δρόμους της Νέας Υόρκης!"