Το μυστήριο του μαύρου παπύρου - Stilton, Geronimo (Ξεκαρδιστικές ιστορίες ;, 2017)
"Μπρρ, τι φοβερός φόβος... Στο Αιγυπτιακό Μουσείο της Ποντικούπολης επικρατεί ατμόσφαιρα μυστηρίου! Εξαφανίστηκε ο Μαύρος Πάπυρος, ένα αρχαίο κείμενο που περιέχει το μυστικό της αιώνιας νεότητας. Πώς μπορώ να βοηθήσω τον φίλο μου Ιερογλυφίδη, τον διευθυντή του μουσείου, να τον ξαναβρεί; Ευτυχώς, είναι στο πλευρό μας και ο μυστικός πράκτορας Μηδέν Μηδέν Ψιθ, ένας τύπος, ή μάλλον ένας ποντικός, πολύ καχύποπτος..."