Η καλλιέργεια των ελαιόδενδρων - Polese, Jean-Marie (Βασδέκης, 2008)
Ένας σαφής οδηγός που θα λύσει όλες τις απορίες σας σχετικά με την καλλιέργεια των ελαιοδένδρων. Περιλαμβάνει πληροφορίες για τις μεθόδους φύτευσης, το μπόλιασμα και το κλάδεμα, τις ασθένειες και τα παράσιτα, τη συγκομιδή, τις διαφορετικές ποικιλίες, κ.λπ. Περιλαμβάνει, επίσης, πολλές έγχρωμες φωτογραφίες και σχέδια που εξηγούν, βήμα προς βήμα, τις τεχνικές της καλλιέργειας.