Assassin's creed, Υπόκοσμος - Bowden, Oliver (Διόπτρα, 2017)
ένας ATIMAΣΜΕΝΟΣ Ασασίνος - ένας μυστικός πράκτορας - μια αποστολή εξιλέωσης1862. Καθώς το Λονδίνο βρίσκεται στη δίνη της Βιομηχανικής Επανάστασης, ο πρώτος υπόγειος σιδηρόδρομος του κόσμου είναι υπό κατασκευή. Η ανακάλυψη ενός πτώματος στο εργοτάξιο θα δώσει το έναυσμα για το πιο αμείλικτο κεφάλαιο στην πανάρχαια μάχη ανάμεσα σε Ασασίνους και Ναΐτες.Δρώντας καταχθόνια, ένας Ασασίνος με σκοτεινά μυστικά προσπαθεί να σπάσει τον κλοιό των Ναϊτών στην πρωτεύουσα του έθνους.Σύντομα η Αδελφότητα θα τον μάθει ως Χένρι Γκριν, μέντορα του Τζέικομπ και της Ίβι Φράι. Προς το παρόν αποκαλείται Το Φάντασμα. Το Assassin's Creed, Υπόκοσμος είναι το όγδοο συναρπαστικό μυθιστόρημα του Oliver Bowden που διαδραματίζεται στον καθηλωτικό κίσμου του Assassin's Creed