Ψυχοκοινωνικές, κλινικές και νευροψυχολογικές παρεμβάσεις σε άτομα και ομάδες με ειδικές ανάγκες : θεωρία, έρευνα, εφαρμογές - Ρήγα, Αναστασία Βαλεντίνη (Gutenberg, 2017)
Το παρόν σύγγραμμα απαρτίζεται από (περιλαμβάνει) άρθρα αξιόλογων Ελλήνων και ξένων επιστημόνων από τους τομείς της ψυχολογίας, της κοινωνιολογίας, της παιδαγωγικής, της νευροψυχολογίας και των επιστημών υγείας. Η κοινωνική πολιτική της ψυχοκοινωνικής και νευροψυχολογικής υποστήριξης, ιδωμένη σε διεπιστημονική διάσταση, δίνει την ευκαιρία στον αναγνώστη να δει σφαιρικά τις υποστηρικτικές τεχνικές που χρησιμοποιούνται στη θεωρία και την πράξη για την παρέμβαση, με σκοπό να βοηθήσουν ομάδες και άτομα στον χώρο της υγείας, της εργασίας, στο σχολείο και στην κοινότητα. Απευθύνεται σε όλους όσοι είναι φοιτητές/τριες, ερευνητές/τριες, εκπαιδευτικοί ή επαγγελματίες των Επιστημών Αγωγής και Υγείας προσφέροντας ένα χρήσιμο βοήθημα, ώστε να εμβαθύνουν στη λογική της συνάρθρωσης κοινωνικού-κλινικού και νευροψυχολογικού πεδίου.