Εμπειρίες ενός μελισσοκόμου : πρακτικά μαθήματα μελισσοκομίας μέσα από διαλόγους - Καρακούσης, Δημήτριος (Εκδόσεις Αθ. Σταμούλης, 2013)
Μελισσοκομία μέσα από διαλόγους! Ένας αρχάριος μελισσοκόμος αρχίζει να συναναστρέφεται έμπειρους μελισσοκόμους αποκομίζοντας χρήσιμες συμβουλές. Αυτοτελείς ιστορίες που δίνουν απαντήσεις στα βασικά ζητήματα της μελισσοκομίας. Μάθετε, μεταξύ άλλων, γιατί: - ανανεώνουμε τη βασίλισσα του μελισσιού - ένα μελίσσι ασθενεί - συνενώνουμε μελίσσια και αναζητούμε γυρεοδοτικά φυτά. Κόλπα, τεχνικές και μυστικά, αποστάγμα εμπειρίας από παλιούς μελισσοκόμους, που θα σας βοηθήσουν να ακολουθήσετε πιο αποτελεσματικούς τρόπους διαχείρισης μελισσιών.