Συγκαλλιέργειες για το βιολογικό περιβόλι : ένας οικολογικός τρόπος καλλιέργιας χωρίς χημικά συνθετικά παρασκευάσματα για προστασία της φύσης και της υγείας, για μια ανώτερη ποιότητα τροφής, για επάρκεια τροφής για όλους - Riotte, Louise (Πράσινες συμμαχίες, 2006)
Φυτά σύμμαχοι, φυτά ανταγωνιστές και που αποθούν ασθένειες και εχθρούς είναι λίγα από τα μυστικά που θα ανακαλύψετε στις σελίδες αυτού του βιβλίου. Μάθετε την τεχνική της συγκαλλιέργειας και φτιάξτε το δικό σας βιολογικό περιβόλι βασιζόμενοι σε μεθόδους και καλλιεργητικές τεχνικές που έχουν τις ρίζας τους στην παράδοση, αλλά έρχονται και συναντούν τα σύγχρονα δεδομένα.