Η Ανάσταση του Ιησού. (Little Friends, 2000)
"Μέρες μετά την Ανάστασή του, ο Ιησούς εμφανίστηκε στους μαθητές του και τους είπε: Θα είμαι μαζί σας μέχρι το τέλος. Με τη βοήθεια του Αγίου Πνεύματος μιλήστε για μένα στα πέρατα του κόσμου".