Κωδικός Π.Α.Ρ.Ε.Α. : το μυστήριο της παράξενης βροχής - Βακανά, Φυτούλα (Σύγχρονη λογοτεχνία για παιδιά και για νέους : Συλλογή χελιδόνια, 2013)
Τι είναι το Συνταρακτικό Φαινόµενο; Γιατί βρέχει ασταµάτητα στην έρηµο; Τι σχέση έχει η τελευταία εφεύρεση του Ευγένιου µε όλα τα πιο πάνω; Οι τέσσερις φίλοι ταξιδεύουν στην έρηµο, όπου τους περιµένουν πολλές εκπλήξεις, µια τεράστια συλλογή µε οµπρέλες και ένας βασιλιάς που δε λέει όλη την αλήθεια. Επιβιβαστείτε κι εσείς για µια φανταστική περιπέτεια µε τη Σόφη, τον Ευγένιο, τον Αλέξη και τον Αχιλλέα! Οµπρέλα απαραίτητη! Το «Κωδικός: Π.Α.Ρ.Ε.Α. - Το µυστήριο της παράξενης βροχής» είναι η συνέχεια του βιβλίου «Κωδικός: Π.Α.Ρ.Ε.Α. - Μυστήριο στο σχολείο», Εκδόσεις Επιφανίου, που βραβεύτηκε µε το Κρατικό Βραβείο Νεανικής Λογοτεχνίας Κύπρου για το 2008. Παρόλο που οι ιστορίες των δύο βιβλίων είναι αυτοτελείς, οι ήρωες είναι γνώριµοι και αγαπηµένοι.