Ακλόνητη - Cast, Phyllis Christine, 1960- (Ο οίκος της νύχτας, 2016)
Η Ζόι επιτέλους επέστρεψε σώα και ασφαλής εκεί όπου ανήκει. Με τον Σταρκ, τον πολεμιστή Φύλακά της στο πλευρό της, ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει τη Νεφερέτ - πράγμα που θα ήταν κομματάκι ευκολότερο αν το Ανώτατο Συμβούλιο αντιλαμβανόταν τι κρύβει στ' αλήθεια η πρώην μεγάλη ιέρεια. Στο μεταξύ, ο Ραφαείμ, απελευθερωμένος από τον Καλόνα και έχοντας αποκτήσει ανθρώπινη μορφή χάρη στην ευλογία της Νύχτας, μπορεί πλέον να είναι με τη Στίβι Ρέι - αρκεί να πορεύεται στο μονοπάτι της θεάς και να μένει μακριά από τη σκιά του πατέρα του...Ωστόσο προμηνύονται νέα προβλήματα. Η εύθραυστη ισορροπία του Οίκου της Νύχτας απειλείται από την εμφάνιση του Όροξ, ενός πανέμορφου αγοριού, που στην πραγματικότητα είναι κάτι παραπάνω -ή παρακάτω- από άνθρωπος. Μόνο η Νεφερέτ γνωρίζει ότι δημιουργήθηκε για να αποτελέσει το ισχυρότερο όπλο της. Η Ζόι, όμως, νιώθει ένα κομμάτι της ψυχής του να σκιρτά ανθρώπινο, μια ευσπλαχνία να παλεύει με τη σκοτεινή κλίση του. Άσε που έχει κάτι αλλόκοτα οικείο...Άραγε θα αποκαλυφθεί η πραγματική φύση της Νεφερέτ πριν τους φιμώσει όλους; Θα καταφέρει η Ζόι να αγγίξει την ανθρώπινη πλευρά του Όροξ και να τον σώσει από την ίδια του τη μοίρα πριν τους καταστρέψει όλους;