Το φως των αστεριών - Ισμαήλ, Ελπίδα, 1990- (Big Bank Books, 2016)
Ποτέ δε με ενθουσίαζε ο πλούτος.Προτιμούσα πάντα τις απλές χαρές και αξίες της ζωής.Προτιμούσα ανεκτίμητα πράγματα, όπως η αγάπη, ο έρωτας, η εμπιστοσύνη, η φιλία, η ελευθερία.Πράγματα που, για να τα κερδίσεις, πρέπει να παλέψεις, να κοπιάσεις, να απογοητευτείς, να πέσεις και να σηκωθείς πάλι.Η Αλίκη είναι μια δεκαεννιάχρονη κοπέλα κλεισμένη στον εαυτό της, που ζει με τον τρόπο που της έχει επιβάλει η οικογένειά της. Ο πατέρας της, επιτυχημένος επιχειρηματίας και άνθρωπος πολύ ισχυρογνώμων, θα της στερήσει από πείσμα το μοναδικό πράγμα που δίνει νόημα στη ζωή της.Για να πάρει πίσω αυτό που της ανήκει, η Αλίκη καλείται να ξεπεράσει το φόβο της για τους ανθρώπους και να υπερβεί τα όριά της. Θα πρέπει να ρισκάρει και να εμπιστευτεί έναν άγνωστο που εμφανίζεται στο δρόμο της και προσφέρεται να τη βοηθήσει.Θα βρει άραγε τη δύναμη να σταθεί απέναντι στην οικογένειά της και στον κόσμο ολόκληρο για να υπερασπιστεί ό,τι αγαπάει;Θα μπορέσει να σταθεί στα πόδια της, να μάθει να διεκδικεί και να μη λυγίσει όταν δει να καταρρέει η ζωή που μέχρι τότε ήξερε;Ένα μυθιστόρημα για την αγάπη που γεννιέται στις πιο απρόσμενες συνθήκες, τη δύναμη που κρύβουμε όλοι μέσα μας, και το θάρρος να διεκδικούμε τα όνειρά μας.