Μανιτάρια : ιδιότητες, αναγνώριση, συλλογή, καλλιέργεια - Hall, Ian R., 1946- (Εδώδιμα και δηλητηριώδη μανιτάρια του κόσμου ; 6, 2012)
Το βιβλίο "Μανιτάρια" αποτελεί μια ολοκληρωμένη ματιά στον κόσμο των μανιταριών, συμπεριλαμβάνοντας την καλλιέργειά τους, τις εθνοβοτανικές τους χρήσεις και τους γοητευτικούς ρόλους που παίζουν στη φύση. Οι συγγραφείς προσφέρουν εμπεριστατωμένες συμβουλές σχετικά με την αναγνώριση και τη διάκριση μεταξύ των εδώδιμων και την δηλητηριωδών άγριων μανιταριών και με τον τρόπο καταγραφής σημαντικών λεπτομερειών, με προτάσεις για τη λήψη φωτογραφιών και την προετοιμασία ενός αποτυπώματος σπορίων. Περισσότερες από 250 εκπληκτικές φωτογραφίες συνοδεύουν το κείμενο.