Πιθανότητες - Μπασλάμ, Δημήτρης, 1967- (Σειρά βιβλίων Αν / Πατάκης, 2016)
Στέκομαι, λοιπόν, όρθια και κοιτάζω ευθεία μπροστά. Βλέπω πως έχω τρεις επιλογές. Να προχωρήσω ευθεία. Να προχωρήσω αριστερά. Να προχωρήσω δεξιά. Πίσω δεν πάω. Και σκέφτομαι. Αν... Αν, λέω, αν...