Η απίστευτη αποκάλυψη του Σεμπάστιαν Μοντεφιόρε - Κουππάνου, Άννα 1979- (Κέδρος, Πολιτιστικό Ίδρυμα Τραπέζης Κύπρου, 2015)
Σεμπάστιαν Μοντεφιόρε υπολογιστής ρίσκου, κουρεύει το γρασίδι του με ξυριστική μηχανή, περπατά στα δύο και κάποτε σέρνεται στα τέσσερα. Μαξιμιλιανός Ντισκάβερι μέλλοντας πατέρας, επαναστάτης, αλλά λίγο δισταχτικός. Τζόζεφιν μέλλουσα μητέρα, αποφασιστική, ατρόμητη. Σεσίλια Τόμας πιανίστρια παγκοσμίου φήμης, άνθρωπος στοχαστικός, κινείται στα έξι. Υπέροχος Τζορτζ αστέρι της τηλεόρασης, αντικείμενο λατρείας χιλιάδων θαυμαστών. Μια μέρα και μια νύχτα οι δρόμοι τους και οι σκέψεις τους θα διασταυρωθούν, και από τότε η ιστορία του κόσμου θα αλλάξει για πάντα. Ένα μυθιστόρημα με καταιγιστική δράση, που θίγει με μεγάλη ευαισθησία σημαντικά κοινωνικά ζητήματα.