Σιδηροδρομικός σταθμός του 19ου αιώνα - MacDonald, Fiona, 1958- (Περιπλάνηση / Μοντέρνοι Καιροί, 2007)
Οι σιδηρόδρομοι ήταν ένα από τα μεγαλύτερα επιτεύγματα της βιομηχανικής επανάστασης, αφού αποτέλεσαν την κινητήρια δύναμη του εμπορίου το 19ο αιώνα σε Ευρώπη και Αμερική. Ελάτε να γνωρίσουμε μαζί πώς ήταν κατασκευασμένος ένας σιδηροδρομικός σταθμός του 19ου αιώνα, πώς λειτουργούσαν οι αμαξοστοιχίες, πώς ήταν διαμορφωμένο το εσωτερικό των βαγονιών και ποιες ήταν οι ανέσεις που διέθεταν στους επιβάτες τους. Ακόμα, μάθετε πώς περνούσε μια συνηθισμένη μέρα ενός σταθμάρχη και περιηγηθείτε στα πολυτελή βαγόνια του Όριεντ Εξπρές.