Τα κάστρα της Ελλάδας : ένας πλήρης ταξιδιωτικός οδηγός : αναπαραστάσεις, χάρτες, μύθοι, κατόψεις, αερολήψεις, περιήγηση, αρχιτεκτονική, ιστορία - Νικολούδης, Νικόλαος Γ., 1960- (Explorer, 2002)
Περιήγηση στα κάστρα της Ελλάδας, με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, σχέδια, χάρτες και αναπαραστάσεις που θα σας βοηθήσουν να γνωρίσετε την ιστορία, την αρχιτεκτονική και τις ομορφιές γνωστών και άγνωστων ελληνικών οχυρώσεων. Διαβάστε για τις διαφορετικές ιστορικές φάσεις, τους επίδοξους κατακτητές, τις σύγχρονες χρήσεις των αρχαίων και μεσαιωνικών κάστρων. Σχεδιάστε τις επόμενες εξορμήσεις σας στα κάστρα της Ελλάδας με τη βοήθεια αυτού του οδηγού.