Με τα μάτια ενός σκύλου : η επιστροφή - Περικλέους, Έλενα (Πάργα, 2014)
Αγαπητοί Φίλοι, Παιδιά, σκυλιά και λοιπά ζώα, δίποδα και τετράποδα. Εμένα που με βλέπετε, ή μάλλον με διαβά ζετε είμαι ένας σκύλος. Ένας σκύλος όπως όλοι οι υπόλοιποι. Λατρεύω τα κόκαλα, τον ύπνο, τις βόλτες, το παγωτό αλλά πέρα και πάνω απ όλα τα παιδιά. Το μόνο που με κάνει να διαφέρω από τους υπόλοιπους σκύλους είναι το όνομά μου. Με λένε Όμηρο.