Ήπειρος : ένας πλήρης ταξιδιωτικός οδηγός : αρχαιολογικοί χώροι, κάστρα, μουσεία, πεζοπορία, ξενοδοχεία, φύση, χάρτες, εθνικοί δρυμοί, λαϊκή τέχνη, φαγητό - Μιχαλόπουλος, Αριστείδης (Explorer, 2002)
Δεκατρείς διαδρομές με εκατοντάδες φωτογραφίες, πρωτότυπα σχέδια, χάρτες και πρακτικές πληροφορίες, που θα σας βοηθήσουν να ανακαλύψετε άγνωστες ομορφιές στην, κατά πολλούς, ωραιότερη περιοχή της Ελλάδας. Διαβάστε για την αρχαιολογία, τα μνημεία, την ιστορία, τη λαϊκή τέχνη και παράδοση, το πλούσιο φυσικό περιβάλλον και σχεδιάστε το επόμενο ταξίδι σας σ' αυτό το απέραντο υπαίθριο μουσείο που είναι η Ήπειρος. Ο οδηγός που κρατάτε στα χέρια σας μπορεί να γίνει ο καλύτερός σας σύντροφος στο ταξίδι.