Πώς έμπλεξα με τη δικαιοσύνη και άλλες άγνωστες λέξεις : ο παππούς μου ο δικαστής θυμάται και αφηγείται - Χριστοδούλου, Πάνος (Παιδική νομική βιβλιοθήκη, 2015)
Μέσα από τις αφηγήσεις του παππού του που ήταν δικαστής το μακρινό 2015, ο εγγονός του Άρης ζει μαζί του τις δίκες που ήταν πρόεδρος και γίνεται άλλοτε δικηγόρος, που πρέπει να βοηθήσει κάποιον που έπεσε θύμα απάτης και άλλοτε περιβόητος κλέφτης έργων τέχνης, που προσπαθεί να ξεγλιστρήσει από τη δικαιοσύνη... Μέσα από αυτό το παιχνίδι ρόλων ο Άρης, και μαζί του κι εμείς, μαθαίνει με συναρπαστικό τρόπο τη λειτουργία των δικαστηρίων και πόσο σημαντικό είναι το έργο τους. Το βιβλίο περιέχει και το on line game "Ο μικρός Δικαστής". Μετά την ανάγνωση του βιβλίου τα παιδιά δοκιμάζουν τις γνώσεις τους με το διασκεδαστικό αυτό παιχνίδι. Σύντομα αναμένεται να κυκλοφορήσουν και επόμενα έργα της σειράς, η οποία απευθύνεται και στους γονείς και τους εκπαιδευτικούς, προτρέποντάς τους να διαβάσουν τις ιστορίες αυτές μαζί με τα παιδιά και να συζητήσουν στη συνέχεια για τα ζητήματα που αναδεικνύονται.