Πελοπόννησος : ένας πλήρης ταξιδιωτικός οδηγός : αρχαιολογικοί χώροι, κάστρα, χάρτες, πεζοπορία. ξενοδοχεία, εστιατόρια, αρχιτεκτονική, μουσεία, ιστορία, φύση - Κατσιβαρδέλος, Παναγιώτης (Explorer, 2002)
Επτά διαδρομές, με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πρωτότυπα σχέδια, χάρτες καιν χρήσιμες πληροφορίες, που θα σας βοηθήσουν να γνωρίσετε, να εκτιμήσετε και να απολαύσετε τις ομορφιές της Πελοποννήσου. Διαβάστε για την ιστορία, την αρχαιολογία, τους παραδοσιακούς οικισμούς, τα κάστρα, τις εκκλησίες, το πλούσιο φυσικό περιβάλλον, τα κρασιά της Πελοποννήσου. Σχεδιάστε το επόμενο ταξίδι σας στο ζωντανό αυτό μνημείο της ιστορίας της Ελλάδας, με σύντροφό σας τον οδηγό αυτό.