Θεσσαλία : Πήλιο, Σποράδες : ένας πλήρης ταξιδιωτικός οδηγός : αρχαιολογικοί χώροι, χάρτες, μουσεία, ξενοδοχεία, κάστρα, φύση, αρχιτεκτονική, ιστορία, παραλίες - Κωνσταντινίδης, Γιάννης (Explorer, 2002)
Περιήγηση στη Θεσσαλία και τις Σποράδες, σε μια περιοχή που συνδυάζει μαγευτικά ορεινά τοπία (Πήλιο, Όλυμπος, Άγραφα και λίμνη Πλαστήρα), τα μοναδικά Μετέωρα, τον ονομαστό κάμπο, τις όμορφες ανατολικές ακτές και τα ξεχωριστά νησιωτικά τοπία. Πλούσιο φωτογραφικό υλικό, χάρτες, σχέδια και χρήσιμες πληροφορίες θα σας βοηθήσουν να γνωρίσετε και να απολαύσετε τα αξιοθέατά της. Διαβάστε ακόμα για την ιστορία, τα σημαντικά αρχαιολογικά ευρήματα και τα θρησκευτικά προσκυνήματα και σχεδιάστε με τη βοήθεια του οδηγού, μερικές από τις ομορφότερες αποδράσεις σας.