Πηνελόπη - Αντωνίου, Άντρη, 1980- (Λωτός, 2015)
Η Πηνελόπη είναι ένα κορίτσι που αγαπά πολύ το φαγητό. Κι έχει ένα μεγάλο όνειρο. Θα τη βοηθήσουν οι γονείς της να το κάνει πραγματικότητα ή θα σταθούν εμπόδιο στα σχέδιά της; Και ποιο μυστήριο κρύβεται πίσω από τον περιβόητο διαγωνισμό ταλέντων του σχολείου της. Απίστευτα γεγονότα θα εξελιχθούν στη ζωή της Πηνελόπης και θα τη βοηθήσουν να καταλάβει πολλά· τον εαυτό της και τον κόσμο γύρω της.