Πήλιο : ένας πλήρης ταξιδιωτικός οδηγός : αρχιτεκτονική, χάρτες, φύση, ξενοδοχεία, πεζοπορία, μυθολογία, μοναστήρια, ιστορία - Κωνσταντινίδης, Γιάννης (Explorer, 2003)
Γραφικά χωριά, πλούσια βλάστηση, γάργαρα νερά, ενδιαφέρουσα πανίδα και χλωρίδα, χιονισμένες κορυφές και καθαρές παραλίες συνθέτουν το τοπίο στο πανέμορφο Πήλιο. Εδώ, στο βουνό των Κενταύρων και θερινή κατοικία των θεών, στον τόπο με την πλούσια ιστορία και τη λαϊκή πολιτισμική κληρονομιά, θα συναντήσετε μερικά από τα πιο μαγευτικά μέρη της Ελλάδας. Περιηγηθείτε κάθε γωνιά του με τη βοήθεια αυτού του οδηγού, ταξιδέψτε στο χώρο και στο χρόνο και απολαύστε κάθε χωριό και τοποθεσία του, κάθε φανερή και κρυμμένη ομορφιά του.