Κοζανιτολόγιο : λεξικό του Κοζανίτικου ιδιώματος. - Χριστοδούλου, Χριστόδουλος Α. (Σύνδεσμος Γραμμάτων και Τεχνών Ν. Κοζάνης : Ασίνη, 2017)
Με τον τόμο αυτό ο Σύνδεσμος Γραμμάτων και Τεχνών Ν. Κοζάνης παραδίδει στη δημοσιότητα το Λεξικό του Κοζανίτικου Ιδιώματος (ΛΚΙ), το λεξικό του βορείου ιδιώματος που χρησιμοποιείται μέχρι σήμερα στην πόλη της Κοζάνης.