100 μουσικά παιχνίδια - Storms, Ger (Orpheus, 2002)
Το βιβλίο αυτό, προσφέρει στους Δάσκαλους και γενικά στους παιδαγωγούς, μια σειρά από ομαδικά Μουσικά «Παιχνίδια», ικανά να κεντρίσουν το ενδιαφέρον των παιδιών. Η Μουσική και γενικά, ο Ήχος στα παιγνίδια αυτά, είναι μέσο για τη συνειδητοποίηση γνώριμων ακουσμάτων και την ανακάλυψη (-δημιουργία) νέων. Η παιδαγωγική αξία του κάθε παιγνιδιού, συνίσταται στο επιδιωκόμενο αποτέλεσμα την ΕΚΦΡΑΣΗ! Από το πρώτο μέρος της εργασίας αυτής, γίνεται αντιληπτός ο σκοπός των παιγνιδιών και το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του καθενός από αυτά. Στο δεύτερο μέρος υπάρχει ποικιλία ηχητικών και μουσικών δραστηριοτήτων, χωρισμένων σε εννέα διαφορετικές ομάδες. Τα επεξηγηματικά σημειώματα που αναφέρονται σε κάθε ομάδα, βοηθούν στην οργάνωση των Μουσικών Παιχνιδιών. (. . .) (ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΛΟΓΟ ΤΗΣ ΕΚΔΟΣΗΣ)