Ηλιακό σύστημα - McCarthy, Eliza (Επαυξημένη Πραγματικότητα., 2017)
Ένα βιβλίο που ξεδιαλύνει τα μυστήρια του ηλιακού μας συστήματος και του διαστήματος, παρέχει εξαιρετικά ενδιαφέρουσες πληροφορίες για τους πλανήτες και τη διαστημική τεχνολογία και απαντάει σε διαχρονικά ερωτήματα, όπως εάν μπορούμε να στείλουμε ανθρώπους στον Άρη. Η έκδοση αυτή έχει πραγματοποιηθεί με τη συνεργασία του Αμερικανικού Μουσείου Φυσικής Ιστορίας στη Νέα Υόρκη.